Services_Pheifer

SERVICES

Vakgarage Pheifer heeft een naam hoog te houden als het gaat om bijzondere occasions. Maar we begrijpen dat u in uw zoektocht naar een uitstekende tweedehandsauto zekerheid de doorslag geeft.

Daarom lopen we graag voorop als het om service gaat. Dat is onze drive. Ontdek onze vooruitstrevende services, waar zekerheid en gemak centraal staan. Of u nu in Friesland woont, of ver daarbuiten.

PROEFRIT AAN HUIS

Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar in Nederland u ook woont. Onze medewerker Lucas Bijlsma komt met de auto van uw keuze naar uw woonplaats.

Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen regio. Mocht het zo zijn dat de auto bevalt, dan is het zelfs mogelijk de aflevering direct aan huis met ons te regelen. Zowel de tenaamstelling als de vrijwaring verzorgen wij dan voor u op afstand.

VRAGEN OVER ONZE SERVICE?

Neem contact op met Lucas Bijlsma: 06-29993757 of 0515-415825

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u opnemen?
Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook rechtstreeks e-mailen naar info@vakgaragepheifer.nl

ZEKER GENIETEN VAN UW AANKOOP

ALTIJD EEN CORRECTE KILOMETERSTAND EN HISTORIE

Wanneer u een auto koopt, wilt u zoveel mogelijk zekerheid. Wij bij Vakgarage Pheifer begrijpen dit. Vaak zijn onze auto’s afkomstig van de eerste eigenaar, voorzien van een volledige onderhoudshistorie en een Nationale Auto Pas.

MENUKAART 


 

VG Pheifer Menukaart

NIET MEER DE DEUR UIT VOOR EEN REPARATIE

WIJ HALEN EN BRENGEN UW AUTO MET ONZE HAAL- EN BRENGSERVICE

Met een volle agenda is het soms lastig uw auto voor onderhoud of een reparatie weg te brengen. Daarom bieden we u een haal- en brengservice aan. We halen de auto bij u thuis op. En na het werkplaatsbezoek zetten we de auto weer netjes bij u voor de deur.

BENIEUWD?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via (0515) 41 58 25.